KOSTENCALCULATOR

Bereken eenvoudig de kosten voor onze muurafwerking voor nieuwbouw en renovaties.

KOSTENCALCULATOR

Renovaties / bestaande woningen

Wil je de muren van je woning laten bijwerken, opnieuw laten stucen, spuiten of spackspuiten? Wij verzorgen niet alleen professioneel stuc- en spuitwerk voor nieuwbouwhuizen, maar renoveren ook jouw bestaande woning.

Professionele wandafwerking

Met de inzet van Muurafwerking op Maat heb je professioneel afgewerkte wanden. Helemaal passend binnen jouw wensen en je budget. Woon je in een bestaand huis? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in om de huidige wanden te bekijken en de opties voor de nieuwe muurafwerking met je te bespreken.

Extra wand plaatsen

Wil je ook een extra wand, kozijn of deur laten plaatsen? Dat kan! Kijk eens op onze website Muur op Maat  voor meer informatie. Wij plaatsen namelijk ook gipswanden van hoge kwaliteit.


OFFERTE AANVRAGEN

  • Telefoon
    06 10 59 41 22

  • Hertog Janstraat 23
    5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Pim van de Sande. De man achter Muurafwerking op Maat.

“Van 2004 tot 2006 studeerde ik ICT, maar deze studierichting paste niet bij me. Tijdens mijn zoektocht naar wat ik wél wilde, ging ik werken bij mijn buurman die werkte als gipsblokkenbouwer.

Op deze manier kwam ik in aanraking met de bouwwereld. In 2007 nam ik een grote stap en startte mijn eigen onderneming Afbouwbedrijf Pim van de Sande.

Naast het plaatsen van binnenwanden voor voornamelijk aannemers kwam ik in toenemende mate in contact met het calculeren en een stukje begeleiding van grote projecten. Tijdens deze trajecten ontmoette ik steeds vaker particulieren die ook behoefte hadden aan een projectleider. Deze taak ben ik daarom met veel plezier gaan uitvoeren naast mijn andere werkzaamheden.”

In de loop der jaren ben ik me meer gaan specialiseren in alles wat met wanden te maken heeft. Dus ook wandafwerking en schilderwerk. Ik kan hiermee het totaalplaatje bieden. Ik ben daarom begonnen met Muur op Maat én Muurafwerking op Maat. Het bedrijf waar al die werkzaamheden samen komen. En kijk ook eens op mijn andere website www.muuropmaat.nl voor meer informatie over mijn andere mogelijkheden.”

Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst door Linda © Copyright 2018 - 2023 Muurafwerking Op Maat | Privacyverklaring