KOSTENCALCULATOR

Bereken eenvoudig de kosten voor onze muurafwerking voor nieuwbouw en renovaties.

KOSTENCALCULATOR

Nieuwbouw muurafwerking

Wil jij je muren laten stucen zodat ze egaal, strak en vrij van oneffenheden zijn? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Muurafwerking op Maat verzorgt professioneel stuc- en spuitwerk voor jouw nieuwbouwwoning.

Strak en glad stucwerk

De muren van jouw nieuwbouwwoning worden vaak behangklaar opgeleverd. Dit betekent dat de wanden veel oneffenheden hebben en vaak niet geschikt zijn om overheen te schilderen. Muurafwerking op Maat brengt - door middel van traditioneel stucwerk - een extra laag aan op de behangklare muur.Deze laag schuren wij op. Jouw wanden zijn dan glad, egaal én vrij van oneffenheden. Helemaal klaar dus om geverfd te worden!

Latex spuitwerk

Naast het stucen van je muren verzorgen wij ook professioneel spuitwerk. Muurafwerking op Maat gebruikt hiervoor een verfspuit, ook wel latexspuit genoemd, waarmee je een gladde, strakke wand krijgt. De laag die we aanbrengen is dun waardoor de kans op scheurvorming heel klein is én de muren snel droog zijn. Zo krijg je een mooi en egaal resultaat van hoge kwaliteit. En dat in de kleur die jij kiest. Klaar is Kees!

Spackspuiten

Spackspuiten is het met een spuitmachine onder hoge druk aanbrengen van een pleisterlaag met korrelstructuur. Muurafwerking op Maat kan deze decoratieve wand- en plafondafwerking aanbrengen op jouw wanden, muren en plafonds. Ook hiervoor geldt dat je na een spackspuitbehandeling klaar bent.

Machinaal dunpleisteren

Het resultaat van machinaal dunpleisteren? Dun stucwerk dat vooral geschikt is voor nieuwbouwwoningen. De muren van een nieuwbouwhuis worden door de aannemer recht geplaatst. Hierdoor ik traditioneel en dikker stucwerk niet nodig. Muurafwerking op Maat spuit een dun laagje op jouw muren en schuurt ze daarna glad op.

Kwaliteit en snelheid

Er zijn veel schilders en stucadoors. Dus waarom voor Muurafwerking Op Maat kiezen? Omdat wij door onze jarenlange ervaring in het verfraaien van wanden goed in ons werk zijn. Hierdoor zorgen we niet alleen voor de mooiste maar ook voor de hoogste kwaliteit afwerking van jouw muren. Wanneer je ervoor kiest ook je muren door ons te laten plaatsen, bieden wij je een mooie combinatiekorting. Wij gaan en staan voor maatwerk. Voor jou én je budget.

Maar we bieden je meer. Want een afspraak voor onze werkzaamheden is vaak al op korte termijn in te plannen. En wij hebben zoveel vertrouwen in onze kunde en de materialen waarmee we werken dat Muurafwerking op Maat vijf jaar garantie op alle werkzaamheden biedt.

Wat ook fijn is: doordat wij in de meeste gevallen een dunne laag verf aanbrengen, duurt het drogen van de wanden maar heel kort. Zo heb je vaak binnen één week al mooi afgewerkte muren en kun je jouw ruimte snel in gebruik nemen. Fijn toch!


OFFERTE AANVRAGEN

  • Telefoon
    06 10 59 41 22

  • Hertog Janstraat 23
    5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Pim van de Sande. De man achter Muurafwerking op Maat.

“Van 2004 tot 2006 studeerde ik ICT, maar deze studierichting paste niet bij me. Tijdens mijn zoektocht naar wat ik wél wilde, ging ik werken bij mijn buurman die werkte als gipsblokkenbouwer.

Op deze manier kwam ik in aanraking met de bouwwereld. In 2007 nam ik een grote stap en startte mijn eigen onderneming Afbouwbedrijf Pim van de Sande.

Naast het plaatsen van binnenwanden voor voornamelijk aannemers kwam ik in toenemende mate in contact met het calculeren en een stukje begeleiding van grote projecten. Tijdens deze trajecten ontmoette ik steeds vaker particulieren die ook behoefte hadden aan een projectleider. Deze taak ben ik daarom met veel plezier gaan uitvoeren naast mijn andere werkzaamheden.”

In de loop der jaren ben ik me meer gaan specialiseren in alles wat met wanden te maken heeft. Dus ook wandafwerking en schilderwerk. Ik kan hiermee het totaalplaatje bieden. Ik ben daarom begonnen met Muur op Maat én Muurafwerking op Maat. Het bedrijf waar al die werkzaamheden samen komen. En kijk ook eens op mijn andere website www.muuropmaat.nl voor meer informatie over mijn andere mogelijkheden.”

Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst door Linda © Copyright 2018 - 2023 Muurafwerking Op Maat | Privacyverklaring